Despre Pensiune

Situată la 1200 de metri altitudine, pensiunea „Popasul de Vis” se află pe drumul național care leagă Brașovul de Pitești (DN73, E85), în pasul Rucăr-Bran. Este plasată între munții Bucegi și Piatra Craiului, având o vedere panoramică spre ambii.

În vale se poate vedea pitorescul peisaj al satului Moieciu de Jos, cu casele sale tradiționale pe aceste înălțimi se afla acum 100 de ani granița dintre Transilvaniei (atunci Imperiul Austro-Ungar) și România (Muntenia).

Terasa amplă, pe care se află un ciubăr special adus aici pentru răsfățul oaspeților, lasă să se vadă în toată splendoarea lor Bucegii. Gata de a fi folosit în tot timpul anului, fiind încălzit și iarna, ciubărul cu jacuzzi are lângă el un foișor în care vă puteți relaxa și lua masa. Grătarul vă este la îndemână, în imediata vecinătate a terasei panoramice. Și pentru o relaxare profundă, puteți opta pentru un masaj profesionist, (care implică costuri suplimentare) cu notificare în prealabil.

Cazare

Pensiunea noastră este disponibilă grupurilor spre închiriere în ansamblul său.

Vă oferim o construcție modernă, alimentată ecologic de panouri fotovoltaice, care conține 4 camere duble și 2 apartamente, toate cu baie proprie, TV și balcon capacitatea totală este de 20 de persoane, existând și două paturi suplimentare, în caz de necesitate.

Totul este menținut într-o curățenie exemplară, și deține toate dotările necesare asigurării comfortului desăvârșit al oaspeților noștri internet wireless, bucătărie complet utilată (frigider, aragaz, ustensile ultra-moderne), sală de relaxare, sală de mese, loc de joacă pentru copii, parcare Pentru maximă siguranță, există un sistem de alarmă și supraveghere video.

Pentru doritori, există posibilitatea de a comanda micul dejun cu rezervare în prealabil, contra cost.

Prezentare Video